Werkbezoek op maat

Gemeenten en professionals in de jeugdzorg die meer willen weten over onze werkwijze en onze expertise op het gebied van begeleiding aan ouders of jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) en meervoudige- en complexe problematiek, nodigen wij graag uit voor een op maat gemaakt werkbezoek.

Tijdens het werkbezoek nemen we u mee in onze werkwijze en ons specialisme op het gebied van begeleiding aan ouders of jongeren met een LVB. Zo kunt u bijvoorbeeld een casuïstiekbespreking bijwonen en in gesprek met één van onze bevlogen jeugdbeschermers of jeugdreclasseerders. U kunt een kijkje nemen in de leefwereld van een ouder of jongere met een LVB om te ervaren hoe het is om een LVB te hebben. Of u kunt in gesprek met één van onze ervaringsdeskundigen.

Hoe het werkbezoek is ingericht, wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u meer weten over een specifiek onderwerp? Dan kan daar in uw werkbezoek extra aandacht aan worden besteed. Het programma wordt met u op maat samengesteld.

Aan het werkbezoek zijn mogelijk kosten verbonden. Dit is afhankelijk van het programma en het aantal deelnemers.
Wilt u bij ons op bezoek komen? Neem contact op met één van onze accountmanagers via: verkoopteam@wsg.nu.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.