Jeugdbeschermer brengt tijd door met een jongetje uit zijn caseload

Onze hulp bij Jeugdbescherming

Komt er een jeugdbeschermer? Dan zijn er zorgen dat jouw kind thuis niet veilig op kan groeien. Onze jeugdbeschermers zijn er voor ouders en kinderen die het moeilijk hebben. Want het leven is niet altijd makkelijk. Wat is jouw verhaal?

We weten dat jij als moeder of vader het beste wilt voor je kind. Dus ons doel is om samen met jou te zorgen dat jouw kind straks weer veilig en blij is. En dat jij weer zonder ons verder kunt.  

Over welke situatie wil je meer weten?

Onze hulp bij Ondertoezichtstelling

Deze hulp komt het meeste voor. Je kind woont thuis. En onze jeugdbeschermer komt regelmatig langs om te praten, luisteren en helpen.

Lees meer over OTS

Onze hulp bij Uithuisplaatsing

De rechter kan beslissen dat je kind ergens anders moet wonen. Een grote en verdrietige beslissing. Als ouder blijf je belangrijk.

Lees meer over Uithuisplaatsing

Onze hulp bij Voogdij

Dit is een ‘gezagsbeëindigende maatregel’. Je mag dan geen beslissingen meer nemen over je kind. Je blijft wel betrokken waar het kan.

Lees meer over Voogdij

Jeugdbescherming zonder maatregel

Onze jeugdbeschermers helpen ook gezinnen zonder dat dit van de rechter moet. Samen werken we aan een fijnere thuisplek voor je kind.

Lees meer

Uitgelicht: Stappenplan Jeugdbescherming

Er komt een jeugdbeschermer, wat nu? In onze slideshow ‘Stappenplan Jeugdbescherming’ leggen we in beeld de belangrijkste stappen uit. Ook stemmen we onze aanpak af op wie jij bent. Want ieder mens en iedere situatie is uniek.