Informatie voor zorgprofessionals

Op deze website staat de cliënt centraal. Daarom vind je hier vooral informatie voor ouders, jongeren en kinderen. Hieronder lichten wij de meest interessante informatie voor jou als zorgprofessional uit, ook van onze partnerorganisaties zoals Expect Jeugd en William Schrikker Gezinsvormen.

Wie weet worden we collega’s! Of kunnen we op een andere manier samenwerken. Want alleen door samen te werken kunnen we het meeste betekenen voor kwetsbare kinderen en jongeren.

Uitgelicht

Over ons

Wie was William Schrikker eigenlijk? Lees meer over onze geschiedenis en hoe wij ons inzetten voor kwetsbare kinderen, jongeren en hun ouders.

Lees meer over onze organisatie

Werken bij William Schrikker & partners

Samen maken we het verschil in jeugdbescherming, jeugdreclassering, opvoedondersteuning en pleegzorg.

Naar onze Werken bij site

Verwijzingen

Kinderen aanmelden voor pleegzorg, gezinshuiszorg of opvoedondersteuning? Ga naar de website van William Schrikker Gezinsvormen.

Naar de website van WSGV

Trainingen en opleidingen

Informatie over de (online) trainingen en opleidingen van ons eigen expertisecentrum: Expect Jeugd. Ook voor externe zorgprofessionals.

Trainingsaanbod Expect Jeugd

Preventie bij Jeugdbescherming

Is jouw gemeente al bekend met ons preventie-aanbod bij Jeugdbescherming? Gemeentes kunnen dit inzetten als laatste kans om een gedwongen maatregel te voorkomen.

Hulp zonder maatregel

Preventie bij Jeugdreclassering

Steeds meer gemeentes bieden ook onze preventieve programma’s aan op het gebied van jongeren & criminaliteit. Om verder afglijden en daarmee duurdere gedwongen maatregelen te voorkomen.

Hulp zonder maatregel